noerdkultur

En blogg om film, serietidningar, tv, spel i alla dess former och annat noerdigt

Yoshi vårt hopp i Netrunner VM

Publicerad 2015-11-08 09:40:21 i Netrunner,

Efter grundomgångarna hamnade Yoshi på en 12te plats, vilket tar honom till top 16s finalrundor, dessa kommer visas på följande stream idag(8/11) vid 17:00 vår tid, detta är en enorm bedrift! Hoppas att han blir highlightad på streamen så att vi kan följa hans resa, och tänk bara tänk va fint det vore med en svensk mästare i Netrunner!
Watch live video from FFGLive on www.twitch.tv

Warcraftfilmen har släppt första trailern

Publicerad 2015-11-06 21:33:30 i Film, Trailer, Warcraft,

Jag minns när nyheterna om att det ska bli en Warcraftfilm kom ut, det kändes modern, smart och i tiden. Blizzard hade ju redan då gjort datorgenererad grafik som överträffade allt kände jag.
10 år senare känns det inte alls lika spännande och efter att ha sett trailern känner jag att det kan lika gärna bli en flopp ala Final Fantasy-filmen som något sevärt, döm själva:

Ash vs. Evil Dead

Publicerad 2015-11-05 15:44:46 i Ash vs. Evil Dead, Evil Dead, Recension, TV-serier,

 
Första avsnittet av tv-serien som är baserad på Sam Raimis gamla filmserie Evil dead hade premiär i USA i lördags.
 
Serien utspelar sig i nutid 30 år efter händelserna i Army of Darkness - Evil Dead 3. 30 år efter nämns i tv-serien även om AoD gjordes 1992. Kontinuiteten i filmerna i sig är rätt svåra att få grepp om, första Evil Dead gjordes 1981 och är en renodlad skräckfilm, när Evil Dead 2 senare gjordes hade inte Sam Raimi kvar rättigheterna till ettan och filmade om scener från ettan som en slags recap. Detta gör att det känns som att tvåan är en remake av ettan, fast nu istället för ren skräck har de oxå blandat in massor av splatter och humor.
 
Den nya serien som bygger vidare på dessa filmer är i min mening helt underbar, perfekt timing på humorn och lagom med skräck och splatter, se den om ni inte har emot lite blod!
 
Trailern:
 

Fallout Pip-Boy app ute nu!

Publicerad 2015-11-05 15:36:07 i Fallout, iOS,

 
Kompanjonappen Pip-Boy släpptes idag till iOS, Android och Windows phone, eftersom jag är megataggad inför Fallout 4 nästa vecka laddade jag ner direkt.
Eftersom jag inte har spelet så kan man bara köra demoläge, där kan man se kartan över Fallout 4, se lite exempel på inventory och spela ett minispel som är en missile defense klon

Darth Jar Jar

Publicerad 2015-11-03 10:09:04 i Star Wars, konspirationsteori,

 
Senaste dagarna har en ny teori om hur episod 1-3 var tänkt att bli innan fansens hat till Jar Jar gav George Lucas kalla fötter.
Jag älskar konspirationsteorier och denna är en av de bästa jag läst, skynda till sidan och läs allt om det här!
 

Om

Min profilbild

Lyckan

Kontakta mig gärna om du har åsikter eller tips [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela