noerdkultur

En blogg om film, serietidningar, tv, spel i alla dess former och annat noerdigt

Recension - The Way way back

Publicerad 2013-12-27 10:57:00 i Film, Recension,

En splittrad familj där sonen alltid verkar dra det korta strået. Så känns det i början men i takt med att pojken träffar en fadersgestalt och börjar jobba för denna på en vattenpark så verkar han hitta sitt självförtroende och vågar till slut att säga ifrån. Dessutom helt ovanligt att se Steve Carell som elak och seriös.
 
Detta var en film som verkligen berörde mig och jag såg den på ett flygplan med dåliga hörlurar, så det va väldigt imponerande. Jag hade inte läst på eller ens sett en trailer om filmen innan och det är ju då man har bäst chans att bli positivt överaskad.
Som förälder får man även många tips på hur man inte ska behandla sina barn. Ett av årets måste se filmer!
 
 

Recension - Prisoners

Publicerad 2013-12-27 10:46:00 i Film, Recension,

 
Jag visste inget mer om filmen än att Hugh Jackman hade huvudroll och att titeln var Prisoners när jag blev tipsad om den. Så inga föväntingar men jag trodde den skulle handla om att Hugh var i fängelse på ett eller annat sett, så jag blev rätt förvånad men inte besviken.
 
Prisoners är en thriller i liknande kaliber som se7en, filmen följer två familjer som får varsitt barn kidnappat och en polis som försöker lösa fallet. Det som händer känns trovärdigt och mänskligt, till skillnad mot många filmer där alla beter sig perfekt under alla förutsättningar. Skådespelarinsatserna är otroligt bra.
Jag rekomenderar filmen för alla som klarar av när det är lite obehagligt, annars bör den undvikas.
 

Paul Trowe i rättsliga problem och Al Lowe lämnar Replay

Publicerad 2013-12-14 10:43:31 i Leisure Suit Larry, nyhet,

 
Redan när jag provspelade Leisure suit Larry reloaded så hade jag läst att herr Trowe kanske inte var en hedersknyffel men att jag hoppades att Al Lowe skulle på något sätt få licensen till framtida Larryspel. 
Tyvärr verkar det inte bli så. Trowe har hamnat i lagliga problem för att ha visat upp en sexfilm för en minderårig vilket är en av många anledningar för Lowe att lämna studion. 
 
Replay äger fortfarande licensen till Larry och Al Lowe har återgått till pension, riktigt dåliga nyhter för en fanboy som mig.
 
Min recension av Leisure suit Larry Reloaded
källa: Gamesindustry

Om

Min profilbild

Lyckan

Kontakta mig gärna om du har åsikter eller tips [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela